Glasbewassing

Schone ramen zijn erg belangrijk. Het uiterlijk van uw bedrijfspand is tevens uw visitekaartje. Daarom moet ervoor gezorgd worden dat uw bedrijfspand schoon blijft. Glazenwasserij A. Malefijt is dé specialist op het gebied van glasbewassing. Glazenwasserij A. Malefijt is met haar ervaring en apparatuur in staat om zowel kleine als grote klussen te klaren en is daarom uw ideale partner. Met onze ervaring van ruim 25 jaar (sinds 1989) kunnen wij u altijd de schoonste ramen garanderen. Glazenwasserij A. Malefijt heeft een zeer diverse klantenkring en is in staat om elke klus te klaren. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen.

Glazenwasserij A. Malefijt kan u zowel zakelijk als particulier van dienst zijn op het gebied van glasbewassing. Wij zijn in staat om elke klus te klaren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

 

Glasbewassing is niet zonder risico

Uit onderzoek is  gebleken dat niet soldaten, maar glazenwassers het gevaarlijkste beroep ter wereld hebben. Dat blijkt uit onderzoek van de Britse verzekeraar Churchill Insurance. “Glazenwassers werken op grote hoogte en moeten zich ongelooflijk hard concentreren”, verduidelijkt Greg Dawson, woordvoerder van Churchill Insurance. “Zij zijn bijna circusartiesten zonder veiligheidsnet”. Glazenwassers lopen dan ook het grootste risico om tijdens de uitoefening van hun beroep dodelijk te verongelukken of verwondingen op te lopen. Loop daarom geen onnodig risico door zelf uw ramen te zemen, maar laat ze zemen door ervaren beroepskrachten! Onze specialisten zijn goed opgeleid en altijd in staat om hun beroep op een veilige manier uit te voeren, zij zijn dan ook allen in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA.