Telescopische glasbewassing

Naast dat Glazenwasserij A. Malefijt u van dienst kan zijn middels de traditionele manier van de glasbewassing, kan Glazenwasserij A. Malefijt u ook van dienst zijn middels telescopische glasbewassing. Telescopische glasbewassing is het alternatief voor gevaarlijke hoge ladders. Doordat de overheid met steeds meer beperkingen komt met betrekking tot het gebruik van hoge ladders is dit systeem de ideale uitkomst. Het systeem kan in principe overal worden ingezet en is milieuvriendelijk. Er is geen valgevaar en het heeft een bereik tot zo’n 16 meter hoogte.

Wat houdt telescopische glasbewassing in?

Bij telescopische glasbewassing maken we gebruik van osmosewater. Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen en metalen die in leidingwater aanwezig zijn. Dit ‘pure water’ heeft een zeer sterk reinigend vermogen, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen overbodig worden. Dit water noemen we ook wel ‘het wassende water’. Dankzij onze eigen osmosewater unit van Baudoin Wash-Systems hebben wij 365 dagen per jaar de beschikking over de zuiverste kwaliteit.

Glazenwasserij A. Malefijt maakt gebruik van het Carbo Clean Pole Wash-System van Baudoin. Het succes van de Carbo Clean Pole is te danken aan de perfect op elkaar afgestemde materialen en onderdelen, waardoor het zich onderscheidt van andere gevelreinigingssystemen. Door met het Carbo Clean Pole systeem osmosewater over een oppervlak te laten vloeien c.q. sproeien, onder een druk van 10 bar, lossen alle mogelijke vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos schoon op, ook in de zon. Overigens hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van verwarmd osmosewater (tot ca. 60 °C), voor nóg betere resultaten.

Toepassingen

De Carbo Clean Pole is onder andere geschikt voor het reinigen van de volgende toepassingen:
– Glasgevels en kozijnen
– Gevelbeplating
– Damwandbeplating
– Geluidswallen (glas)
– Atriums
– Boten

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.